Trial Trial Trial !

assalamualaikum dan anyeonghaseyo :)

alhamdulillah da 3 subjek da abes menjawab.tinggal 6 subjek lagi untuk jawab next week.yahoo suke giler coz aku pekse 2 minggu je.org lain sape 3 minggu.cian dorg.sabar je la yup ;) alhamdulillah aku boleh jawab tapi sejarah aku rase down sikit nak jawab.setiap kali pekse aku cuma jawab 2 je soklan.patot nye kena jawab 3 soklan.aku ta taw macam mana nak jawab semua soklan.aku rase macam 2 jam setengah tu ta cukup untuk jawab kertas sejarah 2.aku terpaksa la reda je la.bahasa inggeris okey je walaupon ayat mengarut dan merepek abes.hehe.

untuk ary isnin ney aku akan jawab kertas ekonomi rumah tangga dengan matematik tambahan.aku ta study abes lagi.baru je study sikit je ary jumaat ary tu.doakan aku boleh buat yup kertas matematik tambahan dan lulus dengan cemerlang.amin ;)

okey la nak tido ney.mata ney dari tadi ta berhenti2 berkedip2.ta taw kenapa ! k baibai dan wassalam.

semalam aku dan famili pergi open house kat umah macek.balek sampai pukul 12 malam.ary ney lak pergi open house kat rumah cucuku(member la), syairah.balek sampai pukul 10 malam.memang best la pergi tadi ;) thanks syai sebab sudi jemput.sate tadi sedap sangat taw ! hehe

 

1 comment:

  1. Ain pun dalam minggu
    trial juga. Hehe , good luck yerk :)

    ReplyDelete